Termékek

Kontaktlencse

Üzleteinkben forgalmazzuk valamennyi hazánkban jelenlévő gyártó (Coopervision, Johnson&Johnson, Ciba Vision, Bausch&Lomb, Sauflon stb.)  összes lencsetípuát.

Viselhetőség szempontjából a napi, heti, kétheti, havi, féléves és éves kihordású lencsék közül választhatunk. A legmodernebb lencsék akár éjjel nappal viselhetők akár 30 napon át.

A különböző szilikon-hydrogél alapanyagú lágy kontaktlencse jellemzője:
ultramodern, alacsony víztartalom, szuper magas oxigén áteresztés. A fiatalok közkedvelt lencséje, rendszeres használata elősegíti a szem egészségének megőrzését maximális kontaktlencse viselés mellett. Kiváló kényelem a mindennapokon, és akár csak egy napi viseletre is alkalmakhoz vagy sportoláshoz.

A hagyományos lágy kontaktlencse stabil, könnyen kezelhető, de korlátozott a napi viselhetőségük különösen klímatizált körülmények között.

Újdonság! A multifokális kontaktlencse, mely kiváló látást biztosít közelre, távolra és a köztes távolságra is.

Szemünk természetes színének kiemelését ill. megváltoztatását színes kontaktlencséksegítségével érhetjük el. A többféle árnyalat közül mindenki megtalálhatja a hangulatának megfelelő szemszínt vagy az önfeledt szórakozáshoz szükséges extrém crazy lencséket is.