Akciók

Szerző: | nov 29, 2023

Fókuszban a napsütés

Hoya fényresötétedő és napszemüveglencsék 30% kedvezménnyel

Az ajánlat időtartama: 2024. április 1 -június 30.

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

Sensity 2 és Sensity Original M.A.P. és raktári lencsék

Sensity Shine lencsék

Sensity 2, Sensity Fast és Sensity Dark opció felára gyártott lencsék esetén

Polarizált egyfókuszú M.A.P. napszemüveglencsék

Polarizált opció felára gyártott lencsék esetén

Mirror M.A.P. szemüveglencsék

Sportive lencsék

Dioptriás napszemüveglencsék Hi-Vision SUN Pro réteggel

TERMÉKAJÁNLÁS:

A Sensity 2 forradalmian új fejlesztésű lencse a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően lényegesen gyorsabb reakcióidőt biztosítva kétszer gyorsabban világosodik ki, mint a korábbi Sensity lencse. A Sensity 2 mostantól már raktári lencseként is elérhető!

A Sensity Original egy magas minőségű, mégis megfizethető fényresötétedő opció, mely biztosítja a megfelelő kényelmet az árérzékeny vásárlók számára is.

A Sensity Dark lencsék nem az UV fényre, hanem látható fényre reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek.

A Sensity Shine réteg alapja egy Dark réteg, tükrös réteggel kiegészítve, a mai divattrendeknek megfelelően. A tükrös réteg kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.

A Hoya dioptriás napszemüveglencséket azon vásárlóinknak ajánljuk, aki a saját dioptriájában készített, teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsékre vágyik!

A Hoya megújult polarizált termékcsaládjának tagjait minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.

A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus  Hoya Sportive lencséket elsősorban a sportos életet élő vásárlói számára javasoljuk!

Hi-Vision SUN Pro egy vadonatúj prémium minőségű réteg, melynek elsődleges célja a látáskomfort, a tartósság és az esztétikai megjelenés fokozása színezett és polarizált lencséken alkalmazva. Ez a teljes körű védelem nagyszerű választás azok számára, akik aktív kikapcsolódást terveznek a szabadban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Promóciónk során 30% kedvezményt biztosítunk Önnek a fényresötétedő és napvédő szemüveglencsék áraiból. Az akció időtartama alatt az akcióban résztvevő szemüveglencsék szállítási ideje 7 munkanapra módosul. Ajánlatunk más akcióval nem összevonható, és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.
Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.

Raktári szemüveglencse akció

Hi-Vision LongLife réteggel ellátott szemüveglencsék most 25% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2024. május 2 – 31.

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

  • Minőségi Ajánlat Program kínálatában elérhető raktári, Hi-Vision LongLife réteggel ellátott szemüveglencsék

AZ AKCIÓ RÉSZLETEI:

A promócióban a Minőségi Ajánlat Program kínálatában elérhető  raktári, Hi-Vision LongLife réteggel ellátott szemüveglencséket kínáljuk 25% kedvezménnyel

Ajánlatunk más akcióval nem összevonható, és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.