Akciós ajánlatunk:

A Hoya legjobb progresszív lencséje 35% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2020. március 2 – 31.

Hoya Myself progresszív lencse akció

Az akcióban résztvevő lencsék:

  • Myself multifokális szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

Hoyalux iD Myself a Hoya legjobb progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

KORÁBBAN NEM TAPASZTALT BINOKULÁRIS TELJESÍTMÉNY

A Binokuláris Harmonizációs Technológia javítja a mélységészlelést és megerőltetés nélküli fókuszálást tesz lehetővé. Emellett, a Myself lencsék a forradalmi 3D Binokuláris Látás eljárásnak köszönhetően, megerőltetés nélküli fókuszváltás biztosítanak minden tevékenység közben, beleértve a digitális eszközök használatát is!

A VALÓ ÉLETRE OPTIMALIZÁLVA

A Könnyű Megszokás Technológia korábban nem tapasztalt, széles látómezőket biztosít minden távolságra, valamint optimalizált köztes és közeli látómezőt eredményez a digitális eszközök kényelmes használatához. Emellett, lehetővé teszi a lencsék igazán könnyű megszokását!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Az akciónk során 35% kedvezményt biztosítunk Önnek a Hoya iD Myself multifokális szemüveglencsék áraiból (kivéve a Sensity fényresötétedő opciók áraiból). Az akcióban a fenti termékek minden alapanyagban és réteggel részt vesznek. Sensity fényresötétedő lencsék rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik. Az akció további részleteiről érdeklődjön üzletünkben.

Az ajánlat más kedvezményekkel össze nem vonható és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.