AKCIÓS AJÁNLATUNK:

Hoya multifokális lencsék 40% kedvezménnyel a Látás Hónapja alkalmából!

Az akció időtartama: 2023. október 2-31.


AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:
• Daynamic multifokális szemüveglencsék
• Balansis multifokális szemüveglencsék
• Hoyalux iD MySelf szemüveglencsék
• Hoyalux iD MyStyle V+ szemüveglencsék
• Hoyalux iD MyStyle V+ szemüveglencsék
• Hoyalux iD MyStyle V+ EyeGenius szemüveglencsék
• Hoyalux iD LifeStyle 4 és 4i szemüveglencsék
• Hoyalux iD WorkStyle 3 szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:
Balansis szemüveglencsék:
Felmérések szerint, a progresszív lencseviselők által a szemüvegvásárláskor leginkább meghatározónak tartott szempontok a következők: vizuális kényelem, stabilitásérzet, könnyű megszokás, megfizethető ár és esztétikus megjelenés. A Balansis termékcsaládot úgy alkottuk meg, hogy 100%-ban megfeleljen ezeknek az elvárásoknak!
Daynamic szemüveglencsék: Teljesen hátsó felületi tervezésű, kedvező ár-érték arányú, modern progresszív lencsék, amelyek ideális megoldást jelentenek az első progresszív lencseviselők számára is. Tökéletes látást biztosítanak minden távolságra, és nagyobb keretválasztási szabadságot tesznek lehetővé, a látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül!

LifeStyle 4 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához.

A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Akciónk során 40% kedvezményt biztosítunk Önnek a Balansis, Daynamic és Hoyalux multifokális szemüveglencsék áraiból. A szemüveglencsék minden törésmutatójával és minden felületkezelésével részt vesznek a promócióban, kivéve a Hoyalux termékcsalád 1.50 és 1.53 törésmutatójú alapanyagokat, melyek nem vesznek részt az akcióban. Az akcióban – ahol elérhetőek – a Sensity fényresötétedő lencsék lencsék is részt vesznek, azonban a kedvezmény e termékek esetében a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik. Az akció ideje alatt a szemüveglencsék szállítási ideje 10 munkanapra változik. A promóció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.
Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.