AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoyalux iD prémium progresszív lencsék 25% kedvezménnyel!

AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2021. november 2. – 2022. január 31.

Hoya multifokális szemüveglencse 25% kedvezménnyel

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ SZEMÜVEGLENCSÉK:

• Hoyalux iD MySelf multifokális szemüveglencsék
• Hoyalux iD MyStyle V+ és Hoyalux iD MyStyle V+ EyeGenius multifokális szemüveglencsék
• Hoyalux iD LifeStyle 3 és 3i multifokális szemüveglencsék
• Hoyalux iD WorkStyle V+ munkaszemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

A Hoya legjobb multifokális lencséje

Hoyalux iD Myself a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

Prémium progresszív szemüveglencsék

LifeStyle 3 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához.

A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!

WorkStyle a Hoya személyre szabott beltéri szemüveglencséje, mely ideális megoldást biztosít azon vásárlóinknak, akik elsősorban közeli és közép-távoli vizuális kihívásokkal szembesülnek mindennapjaik során.
A 3-féle tervezésben kapható WorkStyle lencsék a vásárlók személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerülnek kialakításra, és a Hoya egyedülálló Binokuláris Harmonizációs Technológiájának köszönhetően példátlan binokuláris teljesítményt biztosítanak viselőjüknek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Akciónk keretében 25% kedvezményt nyújtunk Önnek a fentebb szereplő Hoya multifokális szemüveglencsék árából. A termékek minden alapanyagban és réteggel részt vesznek. Sensity fényre sötétedő lencsék rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényre sötétedő opció ára nem változik.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.

MYSELF NYEREMÉNYJÁTÉK
Az idei iD akció keretében egy nyereményjátékot hirdetünk. Minden pár MySelf lencse vásárlása esetén esélyt kap Ön, hogy megnyerje az értékes órák egyikét!

A nyereményjáték részletei:
Az akció ideje alatt minden pár Hoyalux iD MySelf szemüveglencse vásárlása esetén nyereményszelvényt kap.

Kérjük őrizze meg az igazolószelvényt, amit az optikában kap a MySelf szemüveglencse vásárlásakor!

Nyeremények:
3 x 2 db, összesen tehát 6 db INVICTA Pro Diver VD54 Quartz Steel Blue óra.

A SORSOLÁS MENETE:
Sorsolási időpontok:
– 2021. december 6.
– 2022. január 6.
– 2022. február 6.

Az adott sorsolás napjáig a Hoya Vevőszolgálatára beérkezett nyereményszelvények vesznek részt az adott sorsolási napon. A beérkezett nyereményszelvények valamennyi, a beérkezés napját követően megrendezésre kerülő sorsolásban részt vesznek. A nyertes szelvény további sorsoláson nem vesz részt.
A sorsolást követően a HOYA értesíti a nyertes szelvényen feltüntetett vásárlót (a szelvényen megjelölt elérhetőségeken) a nyerés tényéről és arról, hogy a nyereményét átveheti a szelvényt beküldő optikában. A HOYA a nyertes szelvényt beküldő optikát is értesíti a kisorsolt szelvényről.
A nyereményeket 1 héten belül a szelvényt beküldő optikai üzletbe küldjük ki, a nyereményt tehát a szelvényt beküldő optikában veheti át az érintett vásárló.

További tudnivalók a nyereményjátékkal kapcsolatban:
A nyeremény átruházható, de készpénzre nem váltható. A Hoya Lens Hungary Zrt. a nyereményjáték során képződő adatokat szigorúan bizalmasan kezeli. A nyeremény felhasználásával kapcsolatban felmerülő, fogyasztót érintő adókat és járulékokat a Hoya Lens Hungary Zrt. fizeti.