AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoya fényresötétedő és napszemüveg lencsék 30% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2020. április 22 – június 30.

Hoya fényresötétedő és napszemüveg lencsék 30% kedvezménnyel!

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

  • Sensity M.A.P. lencsék (Hilux 1.5 és Eyas 1.6)
  • Sensity Shine lencsék
  • Sensity és Sensity Dark lencsék opcióára
  • Diopriás napszemüveglencsék
  • Polarizált napszemüveglencsék (egyfókuszú M.A.P. és gyártott, progresszív)
  • Mirror M.A.P. szemüveglencsék
  • Hilux 1.50 DriveWear lencsék
  • Magas bázisgörbületű lencsék
  • Sportive lencsék (egyfókuszú és progresszív).

TERMÉKAJÁNLÁS:
A széles termékválasztékban elérhető Sensity, Sensity Dark és Sensity Shine szemüveglencséket ajánljuk az aktív életet élő és/vagy fényérzékeny vásárlói számára, továbbá bárkinek, aki kényelmes megoldást és tökéletes védelmet igényel a különböző fényviszonyok között!

Sensity Dark lencsék nem az UV fényre, hanem látható fényre reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek.
Sensity Shine réteg alapja egy Dark réteg, tükrös réteggel kiegészítve, a mai divattrendeknek megfelelően. A tükrös réteg kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.
A Hoya dioptriás napszemüveglencséket ajánlja minden vásárlójának, aki a saját dioptriájában készített, teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsékre vágyik!
A Hoya megújult polarizált termékcsaládjának tagjait minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánlja, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.
A Hoya DriveWear fényresötétedő polarizált napszemüveglencsék kényelmes látásélményt biztosítanak a szemüvegviselőknek vezetés közben.
Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék, azon túl, hogy csökkentik a ragyogást, és megelőzik a szem megerőltetését, stílusos, elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek!
A Hoya prizmakompenzációval készülő magas bázisgörbületű lencséit ajánlja azon vásárlói számára, akik aktív életet élnek, és kiemelten fontos számukra, hogy minden körülmények között tisztán, élesen lássanak.
A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus Hoya Sportive lencséket ajánlja a sportos életet élő vásárlóinak!

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:

A promóciónk során 30% kedvezményt biztosítunk Önnek Hoya fényresötétedő és napszemüveg lencsék áraiból. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Raktárhiány esetén a lencsék szállítási határideje meghosszabbodik. Akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak!
Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.