AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Személyre szabott Hoya szemüveglencsék 30% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2021. május 3 – 31.

MEGHOSSZABBÍTVA 2021. június 30-ig

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ LENCSÉK:

  • Hoyalux iD MySelf multifokális szemüveglencsék
  • Hoyalux iD MyStyle V+ multifokális szemüveglencsék
  • Hoyalux iD LifeStyle3i és LifeStyle3 multifokális szemüveglencsék
  • Nulux iDentity V+ egyfókuszú szemüveglencse
  • Nulux EP szemüveglencse
  • SYNC IIIi és SYNC III gyártott szemüveglencsék
  • Nulux Trueform gyártott egyfókuszú szemüveglencsék
  • Hilux Trueform gyártott egyfókuszú szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

A Hoyalux iD Myself a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

A Hoyalux iD MyStyle V+ egy tökéletesen személyre szabott progresszív szemüveglencse, mely hosszú évekig kényelmes viseletet, kristálytiszta, éles látást, stabil látómezőt biztosít viselőjének az élet minden fontos pillanatában. Bármilyen tevékenységeket végezzen is Ön mindennapjai során, a Hoyalux iD MyStyle V+ kristálytiszta, stabil látómezőt biztosít majd Önnek, bárhol, bármikor!

A LifeStyle 3 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához. A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!

A Nulux iDentity V+ a Hoya exkluzív, FreeForm egyfókuszú lencséje, amely a szemüvegviselők egyedi vizuális igényeinek megfelelően, személyre szabottan kerül kialakításra. A Nulux iDentity V+ tökéletes látást biztosít viselőjének minden irányba, miközben páratlan vizuális élességet nyújt a lencse teljes felületén. Ez a csúcsminőségű termék a Hoya folyamatos, intenzív kutatás-fejlesztési tevékenységének és legújabb technológiai eljárásainak köszönhetően jött létre.

A dinamikus életstílus dinamikus látást igényel, ehhez pedig olyan lencsére van szükség, mely korlátok nélküli, éles látást biztosít minden irányba. A Hoya megalkotta ezt a lencsét, a Nulux EP dupla aszférikus lencsét. A technológiák együttes alkalmazásának köszönhetően a Nulux EP kivételes optikai teljesítményt nyújt. A laposabb görbület biztosítja a kellemes megjelenést, mivel a lencse így vékonyabb és könnyebb ezért természetesebb hatást kelt. A Nulux EP az esztétikum és az optikai teljesítmény ideális kombinációja.

A modern digitális világ új kihívásokat tartogat a szemünk számára; sokan átlagosan napi 8-10 órát töltenek a digitális képernyők előtt, vagy más közeli fókuszálást igénylő tevékenységekkel. Ez azonban digitális szemfáradtsághoz vezethet, amelynek tünetei – pl. homályos látás, fejfájás vagy szemirritáció – már 2 óra eszközhasználat után jelentkezhetnek. A képernyők közötti váltás pedig csak tovább rontja a helyzetet, hiszen a szemizmoknak így egyáltalán nincs lehetőségük pihenésre. A Hoya Sync III továbbfejlesztett lencsék normál, távoli szemüvegként működnek, azonban a lencsék alsó részén egy „teljesítménynövelő zóna” található, amely kimondottan a mai kor vizuális kihívásaihoz igazodik. A teljesítménynövelő zónában finoman változik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, megkönnyítik a fókuszálást, csökkentik a szem megerőltetését, és kényelmes látásélményt biztosítanak a közeli feladatokhoz is, ebben a modern, digitális világban.

A Nulux TrueForm szemüveglencse egy modern egyfókuszú lencsetípus, csökkentett szél- és középvastagsággal. Esztétikus, magas dioptriaérték esetén is csak minimális mértékben nagyítja vagy kicsinyíti a szemet.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Az akciónk során 30% kedvezményt nyújtunk Hoya személyre szabott szemüveglencséire. Az akció időtartama alatt az akcióban részt vevő szemüveglencsék szállítási ideje hosszabbodhat. Ajánlatunk más akcióval nem összevonható, és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.