Beltéri munkaszemüveg és digitális eszközökhöz kifejlesztett szemüveglencse akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoya beltéri és SYNC III szemüveglencsék 25% kedvezménnyel!

AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2020. szeptember 1 – október 31.

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ TERMÉKEK:

 • Raktári szemüveglencsék
  • SYNC III 1.50 M.A.P. (raktári) szemüveglencse
 • Raktári beltéri szemüveglencsék
  • Lecture A és B 1.5. M.A.P. (raktári) beltéri szemüveglencse
  • Addpower 60 1.50 M.A.P. (raktári) beltéri szemüveglencse
 • Gyártott szemüveglencsék
  • SYNC IIIi 1.50, 1.53 PNX, 1.60, 1.67, 1.74 gyártott szemüveglencse
  • SYNC III 1.50, 1.53 PNX, 1.60, 1.67, 1.74 gyártott szemüveglencse
 • Beltéri Trueform gyártott szemüveglencsék
  • Hoyalux iD Workstyle 1.50, 1.60, 1.67 beltéri szemüveglencse
  • Hoyalux Tact 400/200 1.50, 1.60 beltéri szemüveglencse
  • Lecture A és B Trueform 1.50, 1.60 gyártott beltéri szemüveglencse
  • Addpower 1.50 Trueform gyártott beltéri szemüveglencse

TERMÉKAJÁNLÁS:

SYNC III lencsék, melyeket a digitális képernyők kihívásaihoz terveztek. Ezek a forradalmi szemüveglencsék normál, távoli szemüvegként működnek, azonban a lencsék alsó részén egy „teljesítménynövelő zóna” található, ahol finoman változik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, és megkönnyítik a fókuszálást a közeli feladatok során.

Az egyfókuszú szemüveglencsékhez hasonlóan az Addpower 60 TrueForm közeli távolságra nyújt támogatást. A lencse hozzáadott értékét a megnövekedett mélység- és szélességkorrekció jelenti. Ennek köszönhetően az Addpower 60 TrueForm szemüveglencse kiváló választás azok számára, akik intenzíven olvasnak, és a mélységészlelés terén rugalmasságra van szükségük. Az Addpower 60 TrueForm szemüveglencse ideális beltéri használatra. Az aszimmetrikus kialakításnak köszönhetően természetes binokuláris látást biztosít viselőjének. Megnöveli a látómezőt, így lehetővé válik az állandó fejmozgatás nélküli, nyugodt olvasás.

Kényelmesebb olvasás és íróasztali munkavégzés Lecture A és B munkaszemüveg-lencsékkel
Azok a szemüvegviselők, akik látásproblémájuk megoldására egyfókuszú olvasószemüveget használnak, lépten-nyomon korlátokba ütköznek. Ennek az a magyarázata, hogy a látómező nem elég mély és nem elég széles. A Lecture A és B TrueForm munkaszemüveg-lencse ideális megoldást jelent többek között azoknak, akik számítógépes munkát végeznek, hiszen a kiterjesztett látómezőnek köszönhetően a számítógépes munka is természetes fejtartás mellett végezhető.

WorkStyle a Hoya személyre szabott beltéri szemüveglencséje, mely ideális megoldást biztosít azon vásárlóinknak, akik elsősorban közeli és közép-távoli vizuális kihívásokkal szembesülnek mindennapjaik során.
A 3-féle tervezésben kapható WorkStyle lencsék a vásárlók személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerülnek kialakításra, és a Hoya egyedülálló Binokuláris Harmonizációs Technológiájának köszönhetően példátlan binokuláris teljesítményt biztosítanak viselőjüknek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Akciónk keretén belül 25% kedvezményt biztosítunk a beltéri munkaszemüveg és digitális eszközökhöz kifejlesztett szemüveglencsék áraiból. Raktárhiány esetén a lencsék szállítási határideje automatikusan 5 munkanapra módosul. Az akcióban – ahol elérhetőek – a Sensity fényresötétedő lencsék lencsék is részt vesznek, azonban a kedvezmény e termékek esetében a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik.

Akciós ajánlatunk más kedvezményekkel nem vonhatóak össze és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.